x

imao ponudu za rijaliti

Nudili su mi 100.000 eura da uđem u rijaliti: Ljubi Stankoviću tata nije dao da gleda tuče i prijetnje!

Ljuba Stanković sa samo šest godina postao je regionalna zvijezda, snimio je duet sa Severinom, ali se odjednom povukao sa javne scene.

Međutim, mladi pjevač sada je odlučio da nastavi putem kojim je krenuo 2018. godine i otkrio je detalje koji su obilježili njegove početke, te priznao da je dobijao punude od 100.000 eura da uđe u rijaliti.

Ljuba je progovorio o primamljivoj ponudi koju je dobio, razlozima zbog kojih se povukao sa estradnog neba i šta je radio u posljednjih pet godina.


- Istina je da sam dobio ponudio ponudu da uđem u rijaliti, tada sam baš mali, snimao sam pjesmu sa Severinom. Željeli su da uđem, mom tati su ponudili 100.000 eura, ali on to nije dopustio. Rekao je: "Šta on tu ima da gleda? Kako se svađaju i tuku'". Meni to sve izgleda zanimljivo, dok se gleda putem malih ekrana, ali mislim da meni mjesto nije tamo. Ne bih ušao ni sada, gledam svoj pravac, da što više budem u studiju i da radim na novim pjesmama. Nisam više za bilo kakvo takmičenje, a ni za rijaliti.


- Nije me bilo jedno vrijeme u medijima, nisam bio prisutan u novinama, ali sam vrijedno radio na novim pjesmama. Bio sam u studiju. Imao sam nastupe i svoje solo koncerte po Australiji, Francuskoj i širom Evrope, nastupao sam sa sestrom Marinom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.