x

I POLICAJCI I DŽENTLMENI

O njima jutros priča cijela Srbija, snimak iz Novog Sada munjevito se širi mrežama, pogledajte zašto!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, zbog posljedica padavina, intervenisali su u poplavama na teritoriji Grada Novog Sada, opštine Beočin, Sremskim Karlovcima, Zrenjaninu, Šapcu, Rumi i Valjevu, a u akciji spasavanja bili su uključeni i vatrogasci-spasioci.

Prema posljednjim informacijama, u ovom gradu u jakom nevremenu povrijeđene su dvije osobe.

Među brojnim video-snimcima, koji su preplavili mreže u Srbiji, a na kojima su zabilježeni napori policajaca i vatrogasaca da pomognu svima koji su se sinoć i noćas našli u nevolji, izdvaja se jedan, koji je osvojio srca širom zemlje.


Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak dvojice policajaca koji su nosili dvije djevojke preko potopljenih ulica, na bezbijedno mjesto.

Svi su ih na mrežama zdušno nahvalili a bilo je i onih koji su se našalili da voda na tom mjestu i nije bila baš tako duboka, te da ih "ne bi oni tako nosili da nisu zgodne i mlade", ali brojni snimci koje su građani pravili širom Srbije pokazuju da su i vatrogasci i policajci u poplavljenim područjima noćas bili na visini zadatka i pomagali doslovno svakom da zdrav i prav dođe kući iz ovog kijameta.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.