x

Obilježena 15. godišnjica Coloseum Cluba!

U društvu prijatelja i velikog broja gostiju, Coloseum Club je sinoć proslavio 15 godina postojanja i rada u Bosni i Hercegovini.  Za rođendansku zabavu koja je trajala dugo u noć, tražila se pozivnica više. Gosti su uživali u sjajnoj atmosferi i vrhunskim gastronomskim specijalitetima koje je Coloseum Club pripremio za ovu noć. 

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Podijeljene su brojne nagrade, a prisutne je kroz program vodio Emir Cocalić. Slavljeničku atmosferu je do usijanja doveo Adis Škaljo & Puls i Blackberries bend.

 

Već 15 godina Coloseum Club ima status kultnog mjesta za izlazak i danas važi za jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta u Sarajevu  sa nepresušnim novim programima za zabavu i igru. U svom svečanom i emotivnom govoru direktor Coloseum Cluba, Mitja Škarja se obratio gostima sa riječima:

 

- ``Zajedno smo sazrijevali sve ove godine, dijelili neke nezaboravne trenutke i jako sam sretan što vas vidim u ovolikom broju na proslavi našeg petnaestog rođendana. Ovakvi jubileji su uvijek prilika za oživljavanje sjećanja na put koji smo zajedno prošli i na temelju kojega smo izgradili viziju budućnosti.``

 

Sinoćnji program je bio u duhu Rimskog carstva, a Coloseum Club je još jednom pokazao zašto je najomiljeniji  i najbolji centar zabave u gradu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.