x

Objavljen sadržaj pisma koje su Edisu poslali roditelji: Smije ti se cijeli Pazar, rođeni nas gledaju s prezirom!

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević u emisiji "Pitanja novinara" pročitao je zadrugarima pismo koje je Edis Fetić dobio od oca nakon posjete Novom Pazaru, a u čiji posjed je došao portal Pink.rs.

- Sine naš, volimo te, ali i molimo te. Poslušaj svoje roditelje koji te vole više od svega. Ne dozvoli da te jedna f..sa bije, a cijeli Pazar da ti se smije. Znaj da nas ne interesuje Zilha, nas interesuju Uma, Kaid i Melidža, a prije svih ti i samo ti. Uz tebe smo svim srcem svi redom, ali ne dozvoli da svjesno propadaš, jer nam trebaš. Zar je bitnija jedna žena od roditelja i djece, znaš li da nas cijeli Pazar sa prezirom gleda, kažu vidi kako su ga vaspitali, a i rođeni nam se podsmijavaju.


Da li si svjestan šta sve gledamo, koje gluposti praviš, javno ljubljenje, grljenje, milovanje, dalje neću da navodim jer me je sramota da izustim. M.rširaj sve redom počev od te fu.se koja ti je nabila rogove sa Tomovićem. Nemoj naglo nego mic po mic, i za mjesec dana da si sa nama - pročitao je Darko, pa otkrio šta je pisalo na poleđini:

Kad pročitaš usitni i u šolju WC baci, čitaj u tuš kabini.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.