x

OBLIO GA HLADAN ZNOJ: Toma saznao da Mina ima dokaze da je bio u vezi sa Bokijem 13, evo kako je reagovao! (VIDEO)

Šuškalo se kako je učesnik Zadruge Toma Panić bio u vezi sa makedonskim pjevačem i zabavljačem Bojanom Jovanovskim poznatijim kao Boki 13. Ove informacije sa javnosti je podjelila Panićeva bivša ljubav Mina Vrbaški, a Toma je ovo prokomentarisao.

- Što se tiče Mine, to neću da komentarišem. Što se tiče tog čovjeka, ja nemam pojma ko je to. Kad sam izašao, majka me je pitala "Šta je ovo, što su novinari kivni na tebe". Sva sreća imam djevojku bivšu u Makedoniji koja je top model, i onda sam je pitao ko je taj čovjek. Stvarno ne znam ko je taj lik.


-Živio sam sa svojom djevojkom ovdje četiri godine. Čuo sam da je nešto tamo u Makedoniji. Htio sam da odem tamo, da sjednemo, popijemo piće da ga pitam koja je to bljuvotina. Njemu ako je trebalo nešto da se pere. Čuo sam ko je pustio te priče i gnusne laži za dečka od 23 godine.


- Mogao sam ja njega da tužim, i da mu uzmem sve, ali nisam želio jer bi se tako još provlačilo po novinama. Neka se Mina i on druže, neka snime pjesmu i neka se finansiraju međusobno - naveo je Panić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku ispod: 


(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.