x

Zmajevi ulaze u finiš kvalifikacija za EP

Obrvan objavio širi spisak za duel protiv Njemačke

Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuju ključne utakmice u kvalifikacijama za EP.

Zmajevi će u Bugojnu 29. aprila, ugostiti selekciju Njemačke, koja će u našu državu doći bez dvije najveće zvijezde Gensheimera i Pekelera i rezultatski rasterećni kao lideri grupe, ali to apsolutno ništa ne znači.

Naši momci će morati dati svoj maksimum u ovom duelu, gdje pozitivan rezultat znači i odlazak na EURO u protivnom odlučujuća utakmica bi bila na gostovanju u Austriji.


Selektor Ivica Obrvan objavio je širi spisak za duel sa Njemačkom, a na njemu se nalaze:

Benjamin Burić, Nebojša Bojić, Admir Ahmetašević, Alen Ovčina, Vladimir Vranješ, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Dino Hamidović, Igor Mandić, Ibrahim Haseljić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Mirko Herceg, Edin Klis, Haso Ćosić, Adin Faljić, Vedran Delić, Vladan Đurđević, Luka Perić, Milan Vukšić, Elmir Građan, Harun Hodžić, Edo Mehinagić, Ivan Karačić, Nikola Grujić, Dragan Pavlović, Neven Stjepanović, Senjamin Burić, Omer Mehmedović, Vladan Lončar, Damir Kadrić, Tarik Velić, Stjepan Jozinović i Gafar Hadžiomerović.


Okupljanje Zmajeva zakazano je na Ilidži u hotelu Hills 26. aprila u 12 sati, a utakmica BiH – Njemačka igra se u Bugojnu 29. aprila od 16:10.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.