x

"Očajna u želji da od svoje kćerke napravi žrtvu i tako je dovede do pobjede": Nakon Anabeline žestoke poruke reagovala produkcija Zadruge! (FOTO)

Anabela Atijas reagovala je nakon što su se dvojica statista motala oko njene kćerke Lune Đogani u "Zadruzi" i, dodirivali je, kako bi isprovocirali njenu reakciju. Pjevačici se ovo nije dopalo uopšte i oglasila se na svom Instagram profilu.

- Kakvi frajeri! Pipaju djevojku koja ne može da se brani. Pitam se imaju li hrabrost da to isto ponove i na svojoj mami ili sestri? Stop s*ksualnom uznemiravanju! - napisala je Anabela, koja je objavila klip, koji je kasnije i obrisala.


Povodom ove objave oglasila je produkcija "Zadruge".

- Šokirani smo izjavom Anabele Atijas da je neko od naših statista s*ksualno uznemiravao Lunu! U sklopu zadatka naši statisti su ušli u Zadrugu kako bi bili dio jednog od najzanimljivijih zadataka "Čudne pojave", u kom zadrugari ne smiju da reaguju na iste. Naši statisti su ušli i pokušali da sve zadrugare "isprovociraju" kako bi napravili grešku. U situaciji, koju je Anabela Atijas, očigledno očajna u želji da od svoje kćerke napravi žrtvu i tako je dovede do pobjede okaraktrisala kao s*ksualnon uznemiravanje, Luna je mogla da se pomjeri i ode sa kreveta, a da pri tom ne napravi grešku! U našem timu rade profesionalci, koji su i ovim angažmanom to dokazali, a tužno je da neko čist humor, pokušava da pretvori u tragediju i patetiku. Čak je i sama Luna jedva izdržala da se ne zasmije i vidi se da joj je sve ovo bilo zabavno - kažu u agenciji koju je za ovaj zadatak angažovala produkcija.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.