x

Očevi nastradalih Ivane i Miodraga kod Šapca prije 30 godina zajedno imali tešku saobraćajku na gotovo istom mjestu!

Očevi Ivane B. i Miodraga J., koji su sa Sarom L. i Tanjom L. nastradali u stravičnoj saobraćajki juče ujutru u okolini Šapca, prije 30 godina su zajedno imali tešku saobraćajnu nesreću, i to u neposrednoj blizini mjesta na kome se dogodila tragedija.  

Ivana i Miodrag, čiji su očevi učestvovali u sličnoj nesreći prije 30 godina, žive u u susjednom mjestu Mačvanski Prčinović, gdje su komšije ispričale za jezivu podudarnost.

- Tu je bio Ivanin otac, Dragan Bogunović, koji sada radi u Njemačkoj. Bio je u kolima sa ocem Miodraga, dečka koji je sa Ivanom sada poginuo. I on je bio povrijeđen. Pričali su da su Dragana izvukli i stavili na kola da mu sačuvaju kičmu. Eto, sad njihova djeca poginuše zajedno - pričaju komšije.

Na mjestu stravične nesreće kod Šapca, u automobilu u kom je nastradalo četvoro mladih, pronađene su fotografije, a na jednoj od njih nalazi se i poginula Sara L. sa drugaricama.


Na fotografiji, koja je, kako saznajemo, nastala na jednoj nedavnoj proslavi punoljetstva, djevojke, među kojima je nastradala Sara L. uslikane su sa širokim osmijesima, pune života, ne sluteći kakva tragedija se sprema za samo nekoliko nedjelja.

Kako se pretpostavlja jedna od djevojaka je ponijela slike sa proslave koja se dogodila nedavno, kako bi ih dala drugoj za uspomenu.

Podsjetimo, poginula Sara, čija je sestra Maja L. vozila automobil koji se, nakon što se nekoliko puta prevrnuo zakucao u banderu, trebalo je i sama da slavi punoljetstvo za dva dana.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.