x

Od anonimne djevojke do miljenice naroda: Biznismen iz Berlina poklanja Kiji apartman, a čeka je i helikopter... I TO NIJE SVE!

Kristina Kockar je imala nesreću da postane poznata na taj način što ju je suprug Slobodan Radanović prevario pred milionskim auditorijumom. Iako je bila stroga protivnica rijaliti programa, sigurna u to da nikada neće učestvovati u jednom takvom, "zahvaljujući" mužu koji se "prao" pred rijaliti ljubavnicom Lunom Đogani, svoj brak crnio i započinjao mnogo priče ne završavajući ih, stjuardesa iz Zrenjanina je odlučila pregaziti ponos. 

Od 18. novembra je i sama postala učesnica 'Zadruge', a rijaliti joj je ne samo promijenio život iz korijena, već su je tamo zadesile mnoge strašne stvari. Trpjela je razne uvrede i poniženja,  od jake i hrabre žene postala je potpuno iscrpljena i nemoćna. S druge strane, uspjela je steći armiju fanova, da je po tome prevazišla i estradne ličnosti s dugogodišnjim karijerama.

Kija Kockar bez sumnje ima najveću podršku publike, što pokazuju brojne ankete i komentari na portalima, te sud gledaoca Zadruge na oficijalnom YT kanalu rijalitija. I dok boravi na velelepnom izdanju vani joj pristižu brojni pokloni od strane fanova, a koliko je osvojila naciju najbolje pokazuje primjer jednog uspješnog biznismena iz Berlina, koji je rodom iz Brodareva.

Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, riječ je o biznismenu koji je vlasnik hotela 'Atlantic' u Crnoj Gori (Dobre Vode). On će, kako izvor za naš portal priča, Kristini pokloniti apartman. Apartman nosi simboličan naziv 'Kija', a isto ime nosi i bazen u sklopu hotela. Kako dalje saznajemo, on je vlasnik helikoptera i spreman je isti ustupiti za Kristinu ili njenu podršku kad god bude trebalo. I to nije sve - velikodušni biznismen je za Kiju spremio još jedan specijalan poklon, a o čemu je riječ za sada nije poznato.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo Vanju Ibrahimović, kumu Kije Kockar, koja je potvrdila naša saznanja.

- "Da, poznajem tog gospodina. Riječ je o uspješnom čovjeku, za kojeg znaju svi u Crnoj Gori, na dobrom je glasu. On je iskazao potrebu da na bilo koji način pomogne Kiji. Kao kuma sam već sada zahvalna takvim ljudima koji postoje, taman da se to i ne ostvari. U ovom momentu je najbitnije da ona sve ovo izdrži, mnogo je ljudi koji se javljaju, poklanjaju ili žele da poklone razne stvari. Kija ima ogromnu, ali ogromnu podršku. Ipak, njeni najbliži su trenutno fokusirani da psihički izdrži do kraja i da bude u našim zagrljajima, da se ispričamo, da olakša dušu, to su stvari koje nemaju cijenu. Sigurna sam u to da Kristinu nakon ovog pakla koji proživljava tek po izlasku očekuje nešto dobro. Prva ću se potruditi da joj uljepšam period koji je pred njom, da sve loše ostavi iza sebe i da dostojanstvena, kao što je bila sve do sada, uzdignute glave, sa osmijehom na licu, prebrodi teške momente i ide naprijed", rekla je Kijina kuma za naš portal.

Izgleda kako Kija ima daleko najsrčaniju podršku, čim je po izlasku očekuju ovakvi pokloni, pa nema sumnje da će ostati zatečena kada vidi koliko lijepih i pozitivnih stvari je čeka u realnom životu. 




Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.