x

BEZ ZVANIČNOG OBJAŠNJENJA

Od prije 55 minuta nema više ni fotografije: Nova misterija samo dan nakon sahrane Mateja! Niko ne zna šta se desilo!

Dan nakon sahrane Mateja Periša na društvenim mrežama pojavila se informacija koja za sada nema zvanično objašnjenje!

- Od prije 55 minuta nema više ni Vacap profila ni profilne fotografije - objavio je na Instagramu korisnik lelo_la uz fotografiju Matejevog profila na toj društvenoj mreži.

Lelo_la je inače tokom potrage redovno objavljivao ekskluzivne snimke iz noći nestanka Mateja Periša i informacije o njegovim prijateljima sa kojima je došao u Beograd, ali ostala je misterija ko stoji iza tog profila.


Odmah se povela rasprava u komentarima. Jedni misle da je to standardna procedura, a drugi u tome vide nešto sumnjivo.

- Već je prebačen i u Fejsbuk profil u fazu sjećanja šta po mom iskustvu ne ide tako brzo baš - napisao je jedan korisnik.


- Vacap će automatski izbrisati vaš korisnički račun samo ako ga ne koristite aktivno duže od 120 dana. To zapravo znači da ćete takođe izgubiti pristup svojim porukama, uključujući i slike, ako prije nisu bile sigurno uskladištene - nadovezao se drugi korisnik.

- Pronađen je mobilni telefon, sigurno je sad u obradi, a možda je porodica uklonila pretplatu i podatke - navodi jedan od korisnika.


- Prvo je Viber deaktiviran nakon što je policija kopala. Čisto sumnjam da je otac odmah zvao operatera da isključi broj. Realno u Hrvatskoj se sa tim jako dugo bori nakon smrti... Smrtovnica pa 10001 papir - smatra jedan korisnik.

Matej Periš (28) iz Splita, podsjetimo, sahranjen je juče u rodnom gradu krugu porodice i najbližih prijatelja.


Prethodno se mjesecima tragalo za Splićaninom kome se svaki trag izgubio 31. decembra prošle godine kad je izašao iz kluba u Beton hali. Rekonstrukcija je pokazala da je posljednji put snimljen ispred restorana "Sava nova" kako ide ka ledenoj Savi. Mornari sa rečnog broda pronašli su njegovo tijelo 18. maja u Dunavu na Adi Huji na nekih 300 metara ispod Pančevačkog mosta.

Kovčeg s Periševim tijelom u petak je iz Beograda krenuo put Splita i to poslije oproštajne mise u Crkvi Svetog Ante kojoj su prisustvovali beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar i patrijarh srpski Porfirije.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.