x

ANĐELA NEMA GDJE DA SDE VRATI

Od sramote riješili da se sele: Anđelini roditelji prodaju porodičnu kuću za 390.000 eura!

Roditelji Anđele Đuričić (24) zgroženi su kćerkinim ponašanjem u "Zadruzi 6" i zbog sramote se sele iz Herceg Novog. Oni su riješili da prodaju porodičnu kuću u naselju Đenovići, i to za 390.000 eura, saznaju domaći mediji.

Ponašanje Anđele Đuričić iznenadilo je mnoge, a najviše njene roditelje, koji od sramote ne izlaze na ulicu. Ne mogu da podnesu osudu okoline jer im je kćerka postala ljubavnica Zvezdana Slavnića i javno imala s.ks s ovim bivšim robijašem. Zbog toga su Đuričići, koji su se do jučer ponosili svojom kćerkom, naprasno odlučili da prodaju porodičnu kuću.


Ni u najluđim snovima nismo mogli da povjerujemo da će Anđela postati ljubavnica Zvezdana Slavnića. Očigledno je to zaprepastilo i njene roditelje, koji više ne izlaze iz kuće, viđamo ih samo kad izađu na terasu! Sramota ih je kako se njihova kćerka ponaša u "Zadruzi", nikoga ne puštaju u kuću, ma ni sa kim se ne druže - priča komšija koji je insistirao na anonimnosti i objašnjava šta mještani Đenovića misle o cijeloj situaciji:


Foto: Informer

- Anđela je baš obrukala svoju porodicu! To nije samo moje mišljenje već svih nas. Džaba im pare, obraz im više nije čist. Oni generalno dobro žive, iznajmljuju nekoliko poslovnih prostora, imaju još dva stana, u Herceg Novom i Beogradu. Gdje će otići kada prodaju kuću, stvarno ne znam - izjavio je mještanin.

Iako svi bruje da su se Anđele odrekli njeni roditelji, njen komšija kaže da to nije tačno.


Foto: Informer

- Oni to nikada ne bi uradili! To su mi potvrdili i neki naši zajednički prijatelji. Vidjećemo šta će se desiti kada izađe iz rijalitija... - priča komšija i otkriva da se Anđela prilično promijenila otkad je izašla iz "Zadruge 5":

Mještani tvrde da niko nije mogao ni da sanja da će biti Zvezdanova ljubavnica.


Foto: Informer

- Vidio sam je nekoliko puta prošlog ljeta, nije više to ona naša Anđela... Dobila je krila, popularnost joj je udarila u glavu. Zbog cijele ove situacije mislim da se više neće vraćati u Crnu Goru, nastaviće život u Beogradu. Ovo je malo mjesto i specifična sredina, svjesna je da bi je ljudi osuđivali i mislim da to ne bi mogla da podnese - naveo je komšija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.