x

HUMANA MISIJA

Odlazi u penziju kao donor sperme nakon 65 djece: ''Želim pronaći pravu ljubav''

Nedavno je Kajl bio u vezi s jednom od žena kojima je darivao, ali, nažalost, dva mjeseca kasnije ljubav je završila

Serijski donor sperme, koji je otac nekoliko desetaka djece širom svijeta, objavio je da odustaje od darivanja kako bi mogao pronaći ljubav. Vjeruje se da je Kajl Gordi (Kyle Gordy, 32) biološki otac najmanje 65 djece.

Smislena veza

Često je zatrpan porukama žena na Instagramu koje žele imati njegovo dijete, no sada s tim prestaje jer se želi fokusirati na pronalaženje "smislene" veze, piše ''Mirror''.

Kao rezultat toga, planira minimizirati iznos koji donira u pokušaju da pronađe ženu. Kajl, koji vodi web-stranicu Be Pregnant Now, rekao je:

- Želim vezu s nekim i to mi je u ovom trenutku najvažnije. Prestat ću donirati, osim nekolicini odabranih, i neću pomagati tako često, jer moram gledati na izgradnju te smislene veze s nekim ko me voli, za mene. Uredu je da me ljudi kontaktiraju ako žele vezu, ali što se tiče doniranja, pomoći ću samo onima koji stvarno žele dijete.

Nedavno je Kajl bio u vezi s jednom od žena kojima je darivao, ali, nažalost, dva mjeseca kasnije, ljubav je završila.

- Žena nije mogla prihvatiti činjenicu da još doniram i rekla je da to neće funkcionirati dugoročno. Moram pronaći nekoga posebnog ko može prihvatiti mene i ono što sam radio u prošlosti, ali ne želim da mi to više smeta. Možda ću se za nekoliko mjeseci, ako ne nađem, vratiti na staro. Ali ako nađem nekoga, u potpunosti ću preispitati svoj hobi.

Voli putovanja

Ako moja djevojka želi da doniram samo jednom ili dvaput mjesečno ili možda čak i odabere ljude kojima ću donirati, tada bih trebao dugo razgovarati s njima o svojoj situaciji. Pristat ću na određena pravila i žrtvovati se za pravu ženu s kojom se mogu vjenčati - objasnio je.

Kajl se, također, nada da će se fokusirati na putovanja u zemlje u kojima nikada prije nije bio. Prethodno je otkrio kako više voli putovanja nego doniranje te kako na svoju praksu gleda kao na posao. No, ispričao je kako zbog tog posla ima i nekih problema u privatnom životu, piše Večernji.

- Nemam seksualni život osim doniranja, to je potpuno nepostojeće, jer je jedan od razloga zašto ne izlazim i ne seksam se taj što želim spermu sačuvati i dati ljudima najbolju moguću šansu za trudnoću. Prije sam izlazio i seksao se, ali odlučio sam odustati od toga kako bih pomogao ženama i njihovim porodicama - dodao je.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.