Odlični Tropico Band u petak će novu pjesmu Samo idi promovirati pred Sarajlijama!

23.03.2018 22:00

„Tropico band“ uživa veliku popularnost u našoj zemlji, zbog čega su odlični momci iz grupe česti gosti Sarajeva i drugih gradova. Nedavno su publiku iznenadili novim singlom „Samo idi“, koji je samo uvod u ono što nas čeka kada je riječ o popularnom bendu.

Priliku da među prvima poslušaju novu pjesmu „Tropico banda“ imat će posjetioci jednog od najboljih klubova u prijestonici BiH, My Faceu, i to već ovog petka, 23. marta sa početkom od 22 sata, kada će grupa nastupiti u ovom klubu.

Uz jedinstvenu energiju i atmosferu koju „Tropico band“ donosi na svakom koncertu, te brojne hitove poput „Ako ti je do mene“, „Ne zovi me“, „Zauvek tvoj“, „Sve moje zore“, „Ciao Bella“, „Paranoja“, bend predvođen vokalom Aleksandrom Cvetkovićem zasigurno će i ovaj put ispuniti My Face do posljednjeg mjesta te napraviti najbolju žurku u glavnom gradu.

Nakon odličnog „Tropico banda“ seriju nastupa u aprilu u My Faceu otvorit će atraktivna zvijezda „Granda“ Slađana Mandić, koja će publici predstaviti i novu pjesmu „Kap u moru“. Mandić će binu u petak, 6. aprila podijeliti sa kolegom Semirom Cerićem Koketom.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.