x

SAUDIJSKA ARABIJA

Odmaralište u planinskim destinacijama: Spektakularno skijaško selo radit će tokom čitave godine

Collective Trojena smatra se utočištem nove generacije, koje je održivo i sadrži oko 60 soba za goste na otvorenom

Luksuzna glamping kompanija „Collective Retreats“ otvorit će održivo fokusirano odmaralište u snježnim planinskim destinacijama Trojene u Saudijskoj Arabiji. Spektakularno skijaško selo Neom Trojena koje će raditi tokom čitave godine, a koje je ideja prestolonasljednika i premijera Saudijske Arabije, Mohameda bin Salmana Al Sauda, poprima svoj finalni oblik.

Logorska vatra

Nakon što je General Hotel Management Ltd. (GHM) postao drugi hotelski partner za Trojenu, iskustvena turistička ugostiteljska kompanija Collective Retreats otvorit će imanje fokusirano na održivost u planinskom regionu Neoma.

Collective Trojena smatra se utočištem nove generacije, koje je održivo i koje sadrži oko 60 soba za goste na otvorenom, prošaranih čudesnim vodenim elementima, konceptima prostora za sastanke, zajedničkim logorskim vatrama kako biste maksimalno iskoristili svoju lokaciju i nenadmašnim kulinarskim iskustvima.

Kao dio skijaške destinacije tokom cijele godine u sjeverozapadnoj Saudijskoj Arabiji, Collective Trojena će se baviti i aktivnostima na otvorenom kao što su skijanje i snoubording, trening na velikim visinama, paraglajding, brdski biciklizam, planinarenje, sportovi na vodi i još mnogo toga.

Dobro iskustvo

- Pored toga što globalnoj publici dajemo novu perspektivu na ovo spektakularno planinsko okruženje, želimo pokazati da luksuzna putovanja ne bi trebalo biti isključiva i da je moguće sačuvati životnu sredinu i pružiti izvanredna iskustva svojim gostima - rekao je izvršni direktor i osnivač Collective Retreats, Piter Mak (Peter Mack).

Najbolji pejzaži

S obzirom da su Trojena i Neom sveukupno dom nekih od najboljih pejzaža koji oduzimaju dah, oduševljeni smo što smo odabrali partnera koji dijeli našu ambiciju da stvorimo novi put za našu industriju, onaj koji karakteriziraju putnici koji žive u skladu s prirodom. Collective Retreats će biti izvanredni upravitelji ovog novog iskustva odmaranja na otvorenom u Trojeni i savršeno će dopuniti principe i prakse zaštite životne sredine i održivosti – naveli su iz kompanije Collective Retreats.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.