x

Odrekli je se roditelji! Nadica Ademov je voljela čovjeka koji ima troje djece i dva braka iza sebe: On je završio u zatvoru, a evo šta se njom poslije desilo!

Svojevremeno, mediji su brujali o tome kako su se roditelji Nadice Ademov odrekli pjevačice zbog ljubavi sa 14 godina starijim Daliborom Stanojevićem, koji ima troje djece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka.

To je bilo prije nego što je stupila u vezu sa Nenadom Paunkovićem, sa kojim se prošlog ljeta i vjerila, ali do svadbe ipak neće doći.

- Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu - rekla je jednom prilikom Nadica, koja je i u idućoj značajnoj vezi doživjela ljubavni krah.


Kako se navodi, mladić iz Beča je pjevačicu "Granda" vjerio na romantičan način - tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi vidjela ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega.

- Nisam više vjerena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas - izjavila je ona, pa nastavila:

- Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina - zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.