x

moto susret

Održan 8. Moto susret u Kreševu, imao humanitarni karakter! (Video)

Moto klub Kreševo je organizovao 8. Moto susret koji se održao 23. i 24. jula na lokaciji pored novoizgrađene dionice puta Resnik-Volujak.

.

.


Iz kreševskog Moto kluba su se pobrinuli da zabave za goste i bajkere ne nedostaje. Veliki broj bajkera iz regiona se odazvao ovom moto skupu i uistinu uživao. 


U petak, 23. jula u 12:00 sati je upriličeno otvorenja kampa i doček gostiju, dok je od 20:00 sati uslijedila zabava uz odličnu hranu i piće, te grupu EUPHORIA (Elly & Fijasko).


U subotu, 24. jula u 18:00 sati održan je defile kroz grad uz kratko zadržavanje na Trgu i povratak nazad u kamp na razne moto igre, nakon čega je uslijedila zabava uz bendove ˝Nešto između˝ i ˝Starbridge˝.


Kako smo navikli na humanost kreševskih bajkera i bajkera generalno, ne čudi humanitarna akcija koja se odvijala ova dva dana u cilju prikupljanja sredstava za liječenje bajkerskog kolege Dalibora Dade Kožul. Naime, na moto susretu je upriličena prodaja kupona čiji iznos ide za liječenje Dade, kojem je potrebna pomoć svih nas kako bi uspjeli skupiti prvobitnih 18000 € za odlazak na prvu operaciju, a nakon toga slijede i ostale operacije. Pomoći možete i vi - pozivom na broj 17027 donirate 2 KM.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.