x

Održan Ladies in event u Sarajevu!

Ladies In eventi i dalje obaraju rekorde posjećenosti. Više od 200 uspješnih, poslovnih dama sinoć se (25.06.) okupilo u klubu Jedan u Sarajevu.

Druženje je počelo pićem dobrodošlice, laganom zakuskom i prijatnim razgovorima, a u 20 sati sponzori Ladies In eventa, bogatim nagradama, obradovali su one najsretnije dame, a odmah nakon, svi prisutni uživali su u predstavi koju organizatori biraju samo za dame.

Ovog puta na repertoaru bila je predstava Skidanje. Glumac Faris Pinjo ispričao je aktuelnu pričo o mladiću koji se vraća u rodno Sarajevo iz Švedske. Dok svi odlaze, njegova je priča je drugačija, a za sve je kriva nostalgija.

Školski psiholog je, nažalost, olako shvatio njegov problem, pa je nakon nekoliko seansi odlučio da je terapija gotova i Zlatana ponovo prepušta balkanskim sijelima i koncertima narodne muzike. Uz glumu, na repertaoru su bili popularni hitovi.


Dame su se oduševile Farisovom izvedbom. Podržale su ga gromoglasnim aplauzima, a smijeh i radost odjekivali su klubom Jedan.

Iduće Ladies In druženje zakazano je za danas (26.06.) u Tuzli.

SPONZORI:

Jana (Generalni pokrovitelj projekta)

Sarajevski kiseljak

Vinarija Nuić

Prirodna kozmetika GLORIA

IQOS

Oxette

Milka

Vegedor

Tops

Cvjećara Vjetrenjača

Ladies In Magazine


O PROJEKTU

Ladies In event, koji se svaki mjesec održava u četiri bh. grada (Sarajevo, Tuzla, Mostar i Banja Luka), promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga, te okuplja pripadnice nježnijeg spola na jednom mjestu pružajući priliku za razmjenu iskustava i upješnih poslovnih, ali i životnih priča. Ovaj omiljeni projekt bh. dama doživio je još jedan procvat. Naime, u saradnji s Woman in Adria Ladies In event nedavno se održao u Splitu i Osjeku.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.