x

godišnjica

Održan pomen Džeju Ramadanovskom: Porodica u suzama, tu su Adil, kćerke Ana i Marija...

U ponedjeljak se navršava godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog, a njegova porodica i prijatelji i dalje ne mogu da se pomire sa tim da njega nema.

Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji su održali pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice.

Među prvima su stigli Adil Maksutović, kćerke Marija i Ana Ramadanovski, bivša žena Nada, ali i Andrijana koja je sa pokojnim Džejom bila do njegovih posljednjih dana. Tu je i pjevač Stevan Anđelković, kao i Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Mina Kostić koja nije mogla da zadrži suze.


Foto: Kurir

Džejov unuk je takođe došao na pomen legendarnom pjevaču.

Džejova prijateljica i žena s kojom je proveo posljednje trenutka Andrijana Tomanić rekla je da joj pjevač nedostaje kao prvog dana kada je otišao, te i da je je neprestano u kontaktu s njegovom porodicom.


Podsjetimo, pjevač je umro u 56. godini tako što mu je stalo srce. Džeja su reanimirali oko 14:30. Inače, Džej je prije tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Džej je u jednom intervjuu izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.