x

Održan prvi Masterclass brenda Mica Oklagijica! (GALERIJA)

Milica Grgić poznatija kao Mica Oklagijica, nakon dvije godine rada kao maderoterapeut za svoje klijente, saradnike, učenike i prijatelje priredila je prvi masterclass, kao krunu u svojoj dosadašnjoj veoma uspješnoj karijeri. Iako sami brend i priča oko Mice Oklagijice traje dvije godine, njeno djelovanje je dosta duže, a po samoj edukaciji, iskustvu, profesionalnosti je daleko ispred svih. Putu do uspjeha su svakako doprinijeli i noviteti, te jedinstvenost i konstantno napredovanje. Događaj su podržale i poznate dame Ana Bavrka, te Hana Hadžiavdagić koja je na ovaj događaj stigla čak iz Zagreba. Inače, Hana je poznata kao neko ko podržava isključivo provjerene i kvalitetne stvari, tako da je saradnja sa Milicom na obostrano zadovoljstvo.

- Sa svojim idejama sam sve dovela do realizacije, po noći sam razmišljala o tome, došla sam na ideju i napravila nacrt, htjela da to pretvorim u djelo. Nije bilo lako napraviti tehniku izvođenja tretmana, a moralo se ići korak naprijed. Nadam se da će moje učenice iz ovoga naučiti nešto novo od mene, ja se uvijek trudim da im učinim njihove rezultate i posao profesionalnim i na veći nivo - istakla je Milica Grgić. 



Dokaz da je Mica jedan od najboljih maderoterapeuta kod nas govori i to što se veliki broj žena odlučio da im upravo ona prenese svoje znanje i iskustvo. Kroz njen mini edukativni centar je bilo više od 150 učenika.


Mica Oklagijica je ovim djelovanjem o obukom pomjerila granice, a iza nje je ne samo veliki broj učenika, već i zadovoljnih klijenata, a kako se dobar glas daleko čuje, upravo oni su velikim dijelom zasluženi što je ovaj brend postao poznat širom regije.


Lijepo lice Hayat TV Ana Bavrka je jedna od zadovoljnih korisnika. 

- Moje iskustvo sa maderoterapijom je bilo takvo da sam imala predrasude, međutim, kad sam došla kod Milice, prvo što me ona kupila profesionalnošću, pozitivnom energijom i na koncu svega uslugom. Ta maderoterapija je mene preporodila, pogotovo što ja treniram svakodnevno, tako da meni to dodatno dođe kao terapija, plus što učinkovito uklanja celulit. Nemam problem sa tim da priznam kako rješavam celulit upravo na taj način i mogu istaći kako ću ostati lojalna Milici - objasnila je Bavrka 



Iako je mlada, Milica iza sebe ima višegodišnje iskustvo u kozmetičarskom poslu, a da je uspješna u poslu kojim se bavi potvrđuju diplome, certifikati, kao i njeni zadovoljni klijenti koji su joj kako kaže najveći vjetar u leđa da traje i istraje u poslu kojim se bavi. Još jedna od njih je i Hana Hadžiavdagić Tabaković koja je na ovaj događaj kao specijalni gost pristigla  čak iz Zagreba, gdje i živi.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.