x

Zenica

Održan treći "Zenički noćni cener"! (Foto)

U organizaciji Udruženja “Vedro” i ostalih partnerskih udruženja jučer je uspješno realizovan još jedan “Zenički noćni cener”.

Osim muzičkog programa koji je predvodio “Pandemic Stereo” u programu je bila i utrka za mališane “TRKi i mala raja” u kojoj je učestvovalo više od 100 mališana koji su uz sportski duh i zabavu svoju trku priveli kraju.

Nakon trke za mališane, glavni program je počeo u 20h a učešće u ovogodišnjem trećem po redu “Zeničkom noćnom ceneru” uzelo je 370 učesnika iz BiH i regiona.

Uz preko stotinu volontera, pripadnike Uprave policije MUP ZDK i sjajnu zeničku publiku svi takmičari su uživali u ovoj zaista sjajnoj manifestaciji koja lagano postaje tradicionalna aktivnost u Zenici.

Što se tiče rezultata u muškoj kategoriji najbrži je bio Uroš Gutić sa vremenom 32:47, dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Alma Hrnjić s vremenom 38:38.

Također nagrađeni su i najbrži Zeničanin i Zeničanka, kao i najstariji i najmlađi takmičar, a ukupne preliminarne rezultate možete pročitati na linku:

https://app.gb3timing.com/3_zenicki_nocni_cener

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicablog

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.