x

Održano druženje predstavnika medija i Vinarije "Podrumi Vukoje 1982"! (FOTO)

U lijepom ambijentu restorana „Druga kuća“, održano je tradicionalno druženje predstavnika medija i Vinarije „Podrumi Vukoje 1982“. Svi prisutni su imali priliku upoznati se sa vrhunskim proizvodima, kao i izvanrednim ovogodišnjim rezutatima Vinarije „Vukoje“.

„Iako je svima nama koji nešto proizvodimo najveća nagrada upravo povjerenje kupaca u naš proizvod, izdvojio bio samo neke ovogodišnje nagrade koje su nam posebno drage. Od strane G.E.T. Reporta, udruge za kulturu stola, proglašeni smo najboljom vinarijom regiona u eno-gastro turizmu, a u septembru ove godine na Prvom Belgrade Waterfront Good Food and Wine Festivalu, dobili smo nagradu kao najbolja vinarija regiona. Ove nagrade su potvrda vrhunskog kvaliteta proizvoda i dokaz za sve prethodne, koje je ova vinarija dobila u proteklom periodu u regionu i svijetu, kao i veliki poticaj da radimo na unapređenju starih i proizvodnji novih proizvoda naše vinarije“, izjavio je Radovan Vukoje, vlasnik „Podruma Vukoje 1982“.


Destilerija Podruma Vukoje izgrađena je 2018. godine u Trebinju, na lokalitetu Zasad polje, uz korito rijeke Trebišnjice, a služi za proizvodnju novih sortnih rakija ali i likera od aromatičnih hercegovačkih trava. Uz pomoć njemačke tehnologije, koja je priznata kao najbolja za obradu destilata, a koja je implementirana u destileriju Podruma Vukoje 1982, radi se obrada destilata po principu koji se radi na sjeveru Italije, a to je da se od svake sorte grožđa pravi i posebna loza. Ovakav način obrade jedinstven je na ovom prostoru i garantuje vrhunski kvalitet proizvoda. Široku lepezu vina koja dolaze iz Podruma Vukoje 1982 upotpunjuju i aduti destilerije podruma Vukoje: grozda vranac, grozda žilavka, grozda muškat, grozda merlot, grozda syrah, travarica i džin. Ovi proizvodi ostavljaju izuzetan utisak i pokazuju da iz podruma Vukoje dolaze samo najbolji proizvodi što se uveliko prepoznaje na tržištima Kine, Amerike i sve više Evrope. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.