x

tuga

Oglasila se majka djevojčice iz Vršca: Poruka koju je ostavila neutješna Suzana kida dušu!

Suzana B., majka trogodišnje djevojčice koju je juče oko 15 sati u stanu u Vršcu ubio otac Marko B. (35), koji se poslije zločina objesio oglasila se prvi put poslije zločina, na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Tužnog srca javljamo svojim rođacima, prijateljima i poznanicima da je naša mila i draga Petra Budimirović preminula dana 4. oktobra u svojoj trećoj godini. Sahrana će se obaviti 6. oktobra u Vršcu u 16 časova iz kapele. Laka joj zemlja - piše na čitulji koju je majka djevojčice podijelila.


Nezapamćenoj tragediji, prema nezvaničnim informacijama, prethodio je razlaz Suzane B. i Marka B., kao i prijava za nasilje u porodici koju je protiv njega nedavno podnijela.

Navodno, djevojčica je juče bila po odluci Centra za socijalni rad kod oca. Prije zločina, Marko B. je prema nezvaničnim informacijama, najavio užas koji je potom počinio:


- Ub.ću dijete i sebe - pisalo je u poruci koju je poslao svojoj supruzi s kojom je bio u procesu razvoda.

Preplašena žena, odmah je pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičan prizor.

Komšija je ispričao za Kurir kakav jeziv prizor je zatekao juče.


- Izašao sam iz stana juče, on mi je bio prvi komšija. Kada sam pogledao ka njihovom stanu vidio sam da su vrata poluotvorena. Na podu je ležala mrtva djevojčica, bila je polug.la. To je nešto najjezivije što sam vidio u svom životu, vjerujte mi bolje da to nisam vidio - rekao je komšija i dodao da nije čuo nikakvu buku.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.