x

Ko nije došao, znači da nije ni želio

Oglasila se majka tragično preminule Kike: Nikome nisam zabranila da dođe na sahranu!

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), za koju se sumnja da je izvršila samoub.stvo u noći između 8. i 9. decembra, sahranjena je jučer na groblju Lešće, a njena majka Nataša skupila je snagu i nakon sahrane se obratila javnosti.

Nataša je navela da se zahvaljuje svima koji su došli da se posljednji put oproste od njene kćerke, te dodala da nikome nije zabranila da prisustvuje sahrani.

- Hvala svima na izjavama saučešća, a najviše onim malim divnim klincima koji su pobjegli iz škole kako bi mi rekli da im je ona uljepšala djetinjstvo. Ko god je htio mogao je da dođe, a ko nije znači da nije ni želio i neka ne lažu kako sam im ja to zabranila, jer ja to nikome nikada nisam rekla i zato ne izmišljajte više i prestanite da lažete. Ko hoće - nađe način, ko neće nađe izgovor - napisala je Kikina mama na svom Instagram profilu, nakon spekulacija da je jutjuberu Baki Prasetu, koji je svojevremeno imao sukob sa Kikom, zabranila da dođe na sahranu.


Veliki broj ljudi došao je jučer da se oprosti od Kike i da joj oda počast.

Među njima je bilo članova porodice, prijatelja, kao i kolega sa jutjub scene.


Podsjetimo, Kika je bila srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal "K1KA" broji oko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.