x

potresno

Oglasila se Sandra Afrika nakon napada i ispričala detalje: Pitao me je znaš li ti ko sam ja! Sad tek nisam mirna!

Sandra Afrika napadnuta je u jednom restoranu u Beogradu. Manijak, koji je progoni već duže vrijeme, joj je poručio da će je "zaklati" ako mu se ne javi, a sinoć je došao i pratio pjevačicu, da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Policija je hitno intervenisala i na licu mjesta se pojavila sa tri patrole, a večeras je pomenuti muškarac uhapšen, dok je Sandra Afrika iznijela više detalja.

- Čovjek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: "Znaš li ti ko sam ja?". Ne znam šta je htio. Da li da razgovara sa mnom ili šta već... - kazala je potresena pjevačica.


Foto: Kurir

- Prijetio je svima koga je vidio u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna - dodala je Sandra za "Blic".

- Sandra je sa policajcem u civilu sjedila u restoranu kada je taj muškarac pozvao ponovo. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala. Ubrzo je došao u isti restoran i inspektori su ga savladali - pričao je izvor za "Kurir".


Sandra je ispred policijske stanice bila bez šminke, preblijedila, u opuštenom izdanju, a na njenom licu mogla se vidjeti zabrinutost.

- Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovjek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovjek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je vjerovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i vjerujem da će mu ući u trag gdje se sakrio - rekao je njen menadžer danas.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.