x

AFERA MITO U GRANDU NE JENJAVA

Oglasila se Viki Miljković nakon optužbi kandidata ZG: Ja mojim takmičarima dajem pare kada nemaju!

Kao bomba odjeknula je priča kandidata "Zvezde Granda" Dušana Vukadinovića da mu je pjevačica Snežana Đurišić, tražila novac kako bi prešao u naredni krug takmičenja.

Kurir je ovim povodom stupio u kontakt, sa koleginicom Snežane Đurišić, Violetom Viki Miljković, koja je takođe član žirija spomenutog takmičenja, kako bi čuli i njen stav.


Viki Miljković se trenutno nalazi u Americi odakle se oglasila za Kurir oko optužbe kandidata iz takmičenja “Zvezde Granda” Dušana Vukadinovića, koja tvrdi da u takmičenju nema namještaljke, kao i da su maksimalno posvećeni svojim kandidatima.


- Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život “Zvezda Granda”. Daću vam samo primjer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbjeđivala smještaj ili garderobu. Takođe, uvijek kad se družimo ili vježbamo obezbijeđen je ketering. Toj djeci smo maksimalno posvećeni I trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Vjerujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmičarima - rekla je Viki za Kurir.

.

.

..

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.