x

Oglasile se rođene sestre Edisa Fetića: Otkrile da porodica ne podržava njegovu vezu sa Draganom, a evo šta su rekle o Zilhi!

Sestre ovog zadrugara iskreno i bez dlake na jeziku govorile su o svemu što se dešava u Bijeloj kući.

Ekipa jednog portala bila je u Novom Pazaru gde je bilo održano suđenje Edisu Edu Fetiću. Njega je, još uvijek zakonita supruga, Zilha Karišik tužila za izdržavanje djece, odnosno od njega je zahtijevala 40% od zarade u rijalitiju.

Tom prilikom smo u Fetićevom rodnom gradu sreli i njegove sestre Zajdu Fetić i Dalidu Đulović sa kojima smo porazgovarali o ovom zadrugaru.

- On je ovdje mnogo cenjen i poštovan, nije što mi je brat, ali tako je. Mislim da je u Zadruzi drugačiji nego što je napolju. Tamo ima dosta ljudi, različitih temperamenata, karaktera... On je navikao na neku mirnu sredinu, na normalno življenje i onda mu sve to teško baš pada - rekle su Edine sestre i dodale:


- Pratimo "Zadrugu" 24 sata sedam dana u nedjelji, nikad je više nismo pratili. Nekad nam bude baš baš teško, ali kažemo da je on dovoljno jak i da može da podnese to, pokazuje nam da može. Kad vidimo njegov osmijeh, sve nam bude lakše.

Iako podržavaju svog brata, sestre mu ipak ponešto i zamjeraju:

- Zamjeramo mu to što nije on on. On je jedan veliki šaljivdžija, jedan veliki čovjek, mislim pokazuje dosta on ali nije to na način na koji treba da pokazuje.

Svoju vezu sa Draganom Mitar Fetić je objelodanio pred kamerama televizije Pink, a njegovi najbliži su znali za ovu aferu.


- Za Draganu smo znali, ali mnogo malo. Bili smo upućeni, a koliko nam je pričao, pa isto koliko i tamo. Dosta je zatvoren, dosta, dosta, tako i prema nama, prema ocu i majci. Posebno prema nama, sestrama, on nas je čuvao uvijek, pa je i sad gledao nas da zaštiti od toga - rekla je Zajda Fetić.

Fetićeve sestre ne kriju koliko je on cijenjen i poštovan u Novom Pazaru, ali vezu sa Mitrovom njegova porodica ne podržava.

- Mi kao porodica ne podržavamo Edisa i Draganu. Podržavamo isključivo Edisa, Draganu i Edisa ne. Ja sam tu iza njegovih postupaka. On čovjek ima 40 godina, ne mogu da mu kažem "Treba ovako, treba onako". Dosta sam mlađa od njega, ali mogu da kažem da ne podržavam vezu Dragane i Edisa. Njega u potpunosti za sve podržavam, ali bez nje - rekla je Zajda.


Kako Zilha sa troje djece živi u Novom Pazaru, zanimalo nas je da li se Edova prodica javlja bivšoj snajki na ulici i kakvo mišljenje imaju o njoj.

- Nismo je još sreli, ali svako bismo joj se javili i pozdravili se sa njom. To je majka naše djece, deca su svaki vikend kod nas. Mi smo sa tom ženom deset godina živjeli, mi nemamo riječi za nju. To je mnogo dobra žena. Kod njih je prestala ljubav jednostavno - rekla je Edisova sestra Dalilda Đulović.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.