x

OGLASIO SE ARMIN BIJEDIĆ: Evo zašto sam napustio Zvezde Granda!

Armin Bijedić je i pored prolaska u šesti krug napustio takmičenje Zvezde Granda. To je poprilično iznenadilo sve gledaoce Zvezda Granda, jer je Armin važio za favorita za pobjedu. On je odluku o napuštanju donio sam, a iako su pojedini mediji pisali kako je došlo do sukoba sa direktorom Granda Sašom Popovićem, Armin je u znak dosadašnje odlične saradnje sa Ekskluziva.ba portalom ekskluzivno za nas otkrio o čemu se zaista radi. 

- ``Ovim putem sve moje prijatelje, fanove, kolege  i sve koji su me podržavali i pratili za vrijeme mog takmičenja u Zvezdama Granda obavještavam i potvrđujem ono što se pisalo proteklih dana, a to je da više nisam učesnik pomenutog takmičenja. Direktno sam prošao u šesti krug, nakon čega mi je ponuđen ugovor koji nisam želio da potpišem. Razlozi mog nepotpisivanja su lične prirode.

 

Nije tačno da sam došao u konflikt sa gospodinom Sašom Popovićem, niti bilo s kim drugim iz Grand Produkcije kako se navodilo u pojedinim medijima. S obzirom da nisam potpisao ugovor, izgubio sam pravo na dalje takmičenje. Također, želio bih da zahvalim Grand televiziji, Grand produkciji, a posebno gospodinu Saši Popoviću na pruženoj prilici, odvojenom vremenu i razumijevanju.

 

Ja ću da nastavim sa svojim radom, da se trudim i borim za svoju karijeru, prvenstveno zbog ljudi koji prate moj rad i koji vole ono što ja radim. O mojim nastupima ćete biti blagovremeno obaviješteni``, rekao je Armin Bijedić za Ekskluziva.ba portal.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.