x

nakon skandala

Oglasio se dečko Žene od sultana: Ovako se pravda!

U regiji je odjeknula vijest u domaćim medijima da je pjevačica Tijana Milentijević prijavila policiji da ju je dečko M.K. pretukao, a samo nekoliko dana prije toga, ona se pojavila na snimanju emisije i ništa nije ni slutilo da će do ovoga doći.

Sada se oglasio i njen bivši dečko, pa je na svom Instagram profilu rekao svoju verziju.

"Više puta izbacivan iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više ikad nismo nastavili, iako smo se viđali , spavali, izlazili, imali kontakt. Kako neki novinari kažu: Htio da iskoristi slavu popularne pjevačice. Na dan kad je izbačena pjesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bude da sam se šlepao. Od prvog dana kad je izašla pjesma smo u vezi, sve je bila laž i djelimično moj prijedlog da bude solo u javnosti, da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi, kasnije sam shvatio da je to moja najveća greška.


Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, bar ne još uvijek, kada bude došlo vrijeme saznaće se i to. Istina uvijek izađe na videlo, tako će i ovaj put .Pretučena, prebijena , malteretirana osoba kako pišu novinari poslije jednog dana ne bi bila u stanju da govori, a kamoli da se pojavi na televiziji i da daje intervju. To bi bilo sve, oglasiću se i naredni put, jer moje ime, moja porodica, prijatelji prolaze kroz pakao zbog ovoga, a prava istina nije nigdje spomenuta."

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.