x

OGLASIO SE MARKO BULAT: Evo šta je rekao o hapšenju i posjedovanju droge!

Prema pisanju crnogorskih medija, pjevač Marko Bulat priveden je u policijsku stanicu u Baru zbog navodnog posjedovanja izvijesne količine narkotika. 

Policija je, prema pisanju crnogorskih ``Vijesti`` privela Marka, a njegova supruga je preuzela krivicu na sebe. Pošto je riječ o manjoj količini opijata, pušteni su oboje, a protiv Marije bi trebalo da bude podnijeta prekršajna prijava.

 

Bulat se oglasio povodom cijelog događaja i dao svoj komentar.

 

``Istina je da je bila racija, a nije istina da je bilo kakva droga nađena kod nas. Ja pjevam, ja radim - moj nastup, kakva droga. Ne postoji droga nikakva, ali da bi se začinila racija, moraju da se pišu i te stvari, šta da vam kažem. Nikad u životu nisam koristio drogu. Kad god hoće, mogu da idem na provjeru, da se testiram i ako pokaže da sam čist, oni meni neka daju 500 eura, a ako pokažu da sam koristio bilo kakvu drogu, ja njima 10.000 eura. Ovaj put to važi i za mene i za moju ženu``, tvrdi Bulat, koji dodaje:

 

``Ma kakvi, čitao sam to i ne vjerujem svojim očima. Neću da komentarišem to uopšte. Stan mi je otvoren 24 sata, neka upadnu kad god hoće i idemo da damo urin. Ne znam šta drugo da kažem, nemam rješenje``, izjavio je pjevač.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.