x

MARKO DAO SVOJ SUD

Oglasio se Marko Đedović nakon Dejanove promjene vjere bijesan kao ris! Voditelj zapjenio i poslao jasnu poruku!

Aktuelni voditelj Zadruge, a bivši učesnik, Marko Đedović, oglasio se na svom Instagram profilu na temu priznanja Dejana Dragojevića, pobjednika pete sezone Zadruge da je već 4 godine u islamu.

- Šta se dešava sa ovim porukama za Dejana? Šta me briga gdje je otišao i šta radi čovjek. Je l' mene ugrozio? Nije! Je l' mi nešto loše uradio ovim? Nije. Vjerovanje je stvar duboko intimne prirode na šta pravo ima svako, šta me briga ko u šta vjeruje, ja neću osuđivati ničije vjerovanje -  počeo je Đedović, pa dodao:


- Ima vas dosta "vjerujućih" koji vrijeđate, mrzite, proklinjete, prijetite, opštite sa kumovima, ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima, ima vas dosta koji zaskačete prvu komšinicu, dok ženu ne poštujete, a ima i lažnih profila iza kojih se krijete jer vas strah ubi, a onda postite, eventualno istetovirate neku svetinju, prodajete nedozvoljene supstance u dvorištu OŠ djeci.


- Shodno svemu ovome gore navedenom, sjašite sa mene. Vjerujte u šta hoćete i pustite druge neka rade šta god hoće dok ne ugroze vas ili zakon koji se odnosi na poštovanje drugih. Okrenite se oko sebe, pomozite prijatelju, mami, tati, bratu, sestri, poslodavcima i dragim ljudima i volite ih to je najveća vjera bez obzira kojoj religiji pripadate ili ste je izabrali, isto će vam reći - napisao je Marko.

Podsjetimo, Marko je bio "desna ruka" Dragojevića i rame za plakanje te mnoge čudi, kako on nije znao do sad ove detalje.

.

.

.

..

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.