x

Oglasio se muž Slobine djevojke: Mislio sam da se samo druže!

Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom, poručuje Igor Marković, muž Jelene Đuričanin Marković, sa kojom je popularni pjevač već sedam mjeseci u vezi! Ovaj biznismen koji živi i radi u inostranstvu kaže da podržava romansu svoje supruge i Radanovića jer mu je najbitnija da je majka njegove djece sretna i ispunjena.

Marković ekskluzivno za Informer govori o ovom neobičnom ljubavnom trouglu.

- Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvijek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - kaže za Informer Marković, koji već dugo živi u inostranstvu.

Jelenin muž dodaje da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je među prvima saznao da mu se žena viđa sa Radanovićem.


- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje djece i želim da bude sretna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - priča Igor, a na naše pitanje da li je tačno da su golupčići trenutno zajedno u Moskvi odgovara:

- Da, jesu.

Marković je imao prilike da upozna popularnog pjevača i o njemu ima samo riječi hvale.

- Naravno da smo se upoznali. On je jedan fin i kulturan mladić - kaže naš sagovornik.


Kada smo ga upitali kako će reagovati ako Jelenina i Slobina veza postane toliko ozbiljna da se kruniše brakom, Marković kao iz topa odgovara:

- Pa zašto bi mi to smetalo? Ponoviću, želim joj svu sreću ovog svijeta, jer samo sretna žena može biti dobra majka našoj djeci.

U javnosti se dosta spekuliše čime se bavi muž Slobine nove djevojke, spominjani su i neki ilegalni poslovi, što Igor oštro demantuje.

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lijepo objasnim - kaže Marković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com