x

OBJAVIO I SLIKU

Oglasio se prijatelj Ane Volš poslije dva i po mjeseca! Prvi put otkrio koje su planove kovali: U kući je sve bilo spremno...

Prošlo je više od dva i po mjeseca otkako je Ameriku i Srbiju uznemirila vijest o Ani Volš, Srpkinji i mami tri mala dječaka, koja je nestala 1. januara iz kuće u Kohasetu.

Za njeno ub.stvo optužen je njen suprug Brajan Volš, a dok Anino tijelo još uvijek nije pronađeno, njen blizak prijatelj prisjetio se svoje drage prijateljice i planova koje su kovali prije godinu dana.

Anini prijatelji i dalje ne mogu da vjeruju da nje više nema. Među njima je i Abdula Almutairi, koji je prije par dana na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju.


Kako je napisao, prije godinu dana bilo je puno nade o novom početku.

"Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno", napisao je Abdula.


Dodao je da je u kući sve bilo spremno, svaki komad namještaja, kreveti za djecu, jastuci i porodični portreti. Jedino što je nedostajalo, kako je istakao Abdula, jeste dan kada će se Anina porodica preseliti u Vašington.

"Pričali smo o odrastanju njena tri dječaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Djeca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u ženskim noćima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci", napisao je Abdula.


Godinu dana kasnije, Abdula ne može da vjeruje da su se ti razgovori i trenuci pretvorili u "šta bi bilo kad bi bilo".

"Nedostaješ mi, najdraža prijateljice. Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svjetlije sa tvojom svjetlošću koja sija na njemu. Vidjećemo se kada dođe vrijeme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mjesec, sijaj uvijek! Uvijek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svetionik nade!", napisao je na kraju objave Anin prijatelj.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.