x

Ognjen zaboravio šta je srpsko gostoprimstvo: Pozvao ga u goste, pa učestvovao u prozivanju! Domaćinski, nema šta!

Voditelj Ognjen Amidžić izgleda zaboravio šta je srpsko gostoprimstvo pa je mladog repera Mihajla Veurović Vojaža, koji mu je bio gost u emisiji, ismijao zajedno sa Baka Prasetom.

Naime, Ognjen je nedavno u svojoj emisiji ugostio Vojaža i postavio mu pitanje šta misli o jutjberima, a mladi osamnaestogodišnji reper nije se baš snašao i iskreno rekao da oni nikako ne zarađuju kao muzičari.

"Ne mogu ni na koji način da pariraju muzičarima", prokomentarisao je Vojaž i rekao kako samo pravi muzičari mogu da naprave profit.

Na tu njegovu izjavu odmah je reagovao Baka Prase, jedan od najpopularnijih srpski jutjubera, pokazavši nalog za uplatu poreza državi na kojem se vidjelo da je Bakinih 20 posto zarade vrtoglavih 653.390 dinara. Ali se na tome nije stalo.


Baka Prase je sad snimio spot sa pjesmom u kojoj "blamira" Vojaža. I nije ništa sporno u prepucavanju i ratu koji javno vode Baka Prase i Vojaž, ali je veoma simptomatično što voditelj Ognjen Amidžić koristi njih dvojicu za promociju svoje emisije.

Ognjen Amidžić, naime, ustupio je svoju emisiju za snimanje spota jutjubera Bake Praseta, u kom se ismijava i ponižava Vojaža, a i gostovao je u tom spotu.


Sve to ne bi bilo diskutabilno da isti pjevač nije na meti upravo zbog gostovanja u Ognjenovoj emisiji i zbog iznošenja svog stava o pjesmama koje snimaju jutjuberi.

"Kakvo je g*vno to što praviš, kakva je to pjesma", pitao je Ognjen Baku Praseta, dok mu je jutjuber objašnjavao ko će koga glumiti u parodiji.

"Ovaj čovjek ne proziva nikoga", objasnio je Prase, ali voditelj je bio precizniji.

"Ovo je meni taman materijal šta da pričam u emisiji, šta je ovo i šta to on radi", dobacio je Ognjen.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.