x

NOVI TREND

Ogromne klovnovske čizme uskoro na tržištu i koštat će 350 dolara

Čizme za koje su mnogi mislili da je riječ o dobroj šali


Prije nekoliko dana u medijima su se pojavile fotografije na kojima jedna djevojka nosi neobične crvene čizme i od tog trenutka postale su hit na društvenim mrežama.

Moguće rezervirati

Čizme za koje su mnogi mislili da je riječ o dobroj šali, zapravo je novi proizvod umjetničkog kolektiva MSCHF iz Njujorka, koji uskoro planiraju pustiti u online prodaju.

Oni su na svojoj web stranici podijelili da ove masivne crvene čizme nalik na klovnovske puštaju u prodaju 16. februara, a da je već sada moguće izvršiti rezervaciju na njih. Prema njihovim informacijama, čizme je moguće kupiti po cijeni od 350 američkih dolara (oko 630 KM).

Nisu praktične

Iako su ljudi navikli na neobične kreacije ovog umjetničkog kolektiva, koji su ove čizme nazvali "čizme iz crtića za cool 3D svijet", mnogi korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni ovim proizvodom. Neki od njih su naveli da ove čizme nisu nimalo praktične za svakodnevni život kao što je vožnja auta.


Ovaj kolektiv uputio je i saopćenje za medije u kojima su napisali da nikada ne dizajnirate cipele tako da budu oblikovane poput stopala. Sada samo preostaje da ove čizme puste u prodaju pa će se na osnovu zarade znati jesu li zaista hit i u stvarnom svijetu.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.