x

važna pobjeda sarajevskog tima

OKK Spars savladao Lovćen!

Sparsi su u 14. kolu ABA 2 lige na Grbavici ugostili crnogorski Lovćen i upisali su pobjedu rezultatom 73:64.

Još jedan težak meč imao je sarajevski tim. Uspjeli su ga na kraju riješiti uspješno i doći do novog trijumfa.

Gotovo cijelim tokom meča igrala se izjednačena košarka. Oba tima su imala periode igre u kojima su bili bolji, ali niko nije uspio da prelomi meč i da osigura veću razliku.

Gosti sa Cetinja su nakon deset minuta igre imali tri poena prednosti, ali su Sparsi do poluvremena zaostatak anulirali i na odmor se otišlo neriješenim rezultatom, 35:35.

Nastavak meča donosi precrtanu igru na parketu. Ipak, domaći tim je pokazao za nijansu bolju igru i na kraju je uspio da slomi crnogorski tim.

Nakon 30 minuta igre ekipa Marka Trbića je imala tri poena prednosti (54:51), ali su Sparsi na vrijeme uspjeli da osiguraju pobjedu i nije bilo neizvjesne završnice.

Ključnu trojku je na minuti i 45 sekundi do kraja pogodio Adi Zahiragić za plus devet (71:62), a do kraja je domaći sastav lagano završio posao i došao je do trijumfa.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu večeras je bio Nemanja Protić sa 14 poena, ali odlične utakmice odigrali su Ibrahim Durmo sa 11 poena i 14 skokova, te Lovro Mazalin sa 11 poena i osam skokova.

Miloš Popović je sa druge strane bio nezaustavljiv sa 31 poenom i sedam skokova.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.