x

šok scena

Okršaj u tramvaju u Beogradu! Plavuša sjela na stariju ženu, ne da joj da ustane: Ja da stojim ne mogu! (Video)

U tramvaju na Novom Beogradu danas se na liniji 13 dogodio incident između dvije žene zbog sjedišta u prevozu. Naime, na društvenim mrežama je objavljen šokantan snimak incidenta između djevojke i jedne starije gospođe.

- Linija 13 danas na Novom Beogradu oko 16:47. Djevojka sjela na baku i čekala da ustane jer je kaže “bole noge” - navodi se u objavi.

"Ostavite me na miru, ne diram vas, ne dirajte me. Ja da stojim nemam snage i nije mi dobro i ostavite me na miru. Znači, ne pravite scenu", čuje se plavuša koja dok ovo govori sve vrijeme sjedi na starijoj ženi.

"Ne mogu, vidite da mi sjedite na jakni. Zgazila si me. Ustani da ustanem", odgovorila je starija žena, koja u tom trenutku nije mogla da ustane jer je djevojka sjedila na njoj.

"Pustite me da ustanem", moli starija žena plavušu, na šta ona odgovara samo "Strašno".


Jedna žena, koja je sjedila sjedište iza njih, ponudila je svoje mjesto i dodala da će ona da ustane.

"Ako hoćeš, dođi, ja ću ti ustati, sjedi na moje mjesto", rekla je ona, dok rasprava između glavnih aktera i dalje nije jenjavala.

U tom trenutku još nekoliko ljudi ponudilo je starijoj gospođi mjesto, a djevojka koja je sjedila na njoj ničim izazvana je uzviknula "Ne dirajte me", nakon čega su prisutni počeli da se smiju.


"Slikajte ovo, molim vas, da svi vide", rekla je starija žena na kojoj je ova djevojka sjedila.

"Bože me sačuvaj", dobacivali su šokirani očevici.

U jednom trenutku djevojka je počela da psuje i da viče, nakon čega je ustala i konačno pustila stariju ženu da ustane.

"Pa ustanite, hajde! Nije mi dobro, jedva stojim i budaletina pravi scenu, uleće ispred mene, strašno", rekla je djevojka.


Korisnici društvene mreže nisu skrivali svoj šok, te se komentari ispod objave samo nižu.

"Ja ne vjerujem sta gledam", "Šta je s mozgom?", "Mogla je da zamoli nekoga da joj ustane ako je umorna i bole je noge. Ali ovakav nastup je blam", Je l' ovo realno?", samo su neki od komentara.

Ono što je sigurno, jeste da su ovakvi okršaji šokantni i kada su djeca glavni akteri, a kamoli kada je riječ o odraslim ljudima.

Video pogledajte ispod:

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.