x

Okuplja se "Južni vetar"!

U posljednje vrijeme se dosta nagađa  da li je istina da će članovi "Južnog vetra" održati zajedničku turneju po Bosni i zemljama regiona. To pitanje je postavljeno i jednoj od zvijezda “Južnog vetra” Šemsi Suljaković.

- Tako je planirao jedan od menadžera koji nerijetko radi i sa Draganom, Miletom i Kemalom. Oni finalni dogovori još nisu okončani. U pitanju bi bili gradovi Sofija, Beograd, Zagreb, Skoplje, Ljubljana i Sarajevo. Moguće je i nešto na zapadu. To je nešto okvirno što sam od menadžera Mirse saznala – kazala je Šemsa koju su još upitali kakvo to muzičko iznenađenje sprema za svoje vjerne fanove.

- Više ne bi bilo iznenađenje ako bih vam kazala. Pustite da ja sama sebe sa malo predaha, odnosno odmora iznenadim. E, onda ćete znati vi prvi, kao što se i do sada dešavalo kao nepisano pravilo – kroz smijeh je dodala Šemsa za Express, uživajući u tituli prve dame folka, oduvijek simpatična, predusretljiva i nadasve jednostavna. A kao da nije svjesna svog muzičkog značaja na Balkanu i šire.


.

.

.

.

.

.

.

.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.