x

Omiljeni predsjednik u smrtnoj opasnosti, zemljotresi i vodeni talas: Baba Vangina predviđanja za 2020. su paklena!

Za mnoge svjetske događaje rečeno je da ih je upravo predvidjela Baba Vanga, a budućnost koja je pred nama neće biti najljepša, ali bi, prema njenim predviđanjima, mogla da bude veoma zanimljiva.

Baba Vanga tvrdi da će Pakistan, Kinu, Japan i Aljasku pogoditi veliki vodeni talas u 2020. Zemljotres jačine 7.5 stepeni po Rihteru pogodiće Aziju iduće godine, i za očekivati je, prema njoj, veliki broj ljudskih žrtava.

Veliki meteorit pašće na području Rusije.

Prema predviđanjima babe Vange, sudbina britanskog naroda konačno bi se mogla znati iduće godine. Naime, tada bi trebalo da se zna sudbina Bregzita. Nakon što Velika Britanija izađe iz EU 2020. godine, Evropsku uniju će zadesiti ekonomska kriza.


Ako su predviđanja babe Vange tačna, ruski predsjednik Vladimir Putin naći će se u smrtnoj opasnosti. Naime, njega će neko pokušati da ubije sljedeće godine i da izdaja bude još i veća, riječ će biti o osobi koja je dio njegovog obezbjeđenja, piše WeMystic.

Međutim, čini se da neće jedino Putin imati probleme. Američki predsjednik Donald Tramp mogao bi, kako predviđa baba Vanga, ozbiljno da se razboli. On će patiti od zujanja u ušima, imaće jake mučnine i gubitak sluha, prenosi Večernji list.


Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangelija Pandeva Dimitrova na području Sjeverne Makedonije. Ona je izgubila vid kao dijete, međutim taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost. I dok mnogi misle da su njezina predviđanja najobičnija glupost, njeni poštovaoci tvrde da je ona predvidjela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svjetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Tramp, ali i prirodne katastrofe koje su obilježile 20. i 21. vijek.

.

.

.

.

.

.

.

.

(vecernji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.