x

Omiljeni voditeljski par se više neće pojavljivati na Prvoj, a za sve je kriv ovaj voditelj!

Voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević juče su prekinuli saradnju sa televizijom "Prva" i gledaoce ostavili u čudu.

Prema saznanjima, Jovana i Srđan Jovana i Srđan neće raditi otkazni rok i više se neće pojavljivati u jutarnjem programu na "Prvoj".

Jovani je juče bio posljednji radni dan, dok je Srđanu bio prije dva dana.

Nakon ove odluke nameće se pitanje gdje će Jovana i Srđan nastaviti karijere i da li će i dalje raditi zajedno, kako su gledaoci i navikli.


Inače, kako je otkrio izbor blizak TV Prva, voditeljski par i menadžment televizije mimoilaze u mišljenima i stavovima i to je glavni razlog odluke da poslije dvije godine napuste ovu televiziju.

Sa druge strane, u pojedinim medijima pojavila se informacija da je razlog odlaska popularnog dvojca sa Prve njihov kolega Filip Čukanović. Naime, čelici TV Prva su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović vodio program tokom ljeta.


Zato su bili riješeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede jutro sa gledaocima. Ipak, Jovana i Srđan nisu se složili sa tim prijedlogom, pa su na kraju riješili da napuste TV Prvu.

Podsjećanja radi, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gdje su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gdje su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu". Nakon dolaska na "Prvu" bili su voditelji emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.