x

ON HOĆE DA MU POLOMIM P**KU: Pijani Sloba poludio, htio da prebije Nikolu, Luna nije mogla da ga smiri, a on svom snagom udario rukom od stol i urlao od bolova!

Sloba Radanović i Luna Đogani prošli su posljednjih mjesec dana kroz težak period. Oni su pregrmjeli zajedno ulazak njegove zakonite supruge Kije Kockar u rijaliti, kao i mnogo zluradih komentara. Ipak, prethodno veče za njihovu vezu bilo je kobno i to Slobine ljubomore. 

Njihov sukob započet je zbog toga što se Sloba na par minuta odvojio od Lune, a baš tada njoj je prišao Nikola Arsić. Slobu danima Saška Karan i Milan Milošević ubjeđuju da između Lune i Nikole postoji hemija, a sinoć je kap prelila čašu.

 

- Sad ću da ga ubijem! Polomiću ga, on hoće da mu polomim pi**u šta on tebi prilazi na žurci kad si sama- govorio je bijesno Sloba Luni. 

 

- Dečko me nije muvao. Ja volim samo tebe, molim te se smiri. Kunem ti se životom da me nije muvao- molila je Luna Slobu da se umiri.

 

Sloba je tada počeo da je ignoriše, što je Lunu dovelo do ludila, tako da je pobjegla u kuću,a on je ostao sam na žurci.Nakon nekog vremena njih dvoje su se sastali u pabu gdje je Sloba u naletu bijesa počeo da udara sto, a kada je shvatio šta je uradio počeo je da jauče.

 

- Ponovo sam polomio ruku! Jeb*no sam ponovo polomio ruku - vikao je Sloba.

 

Luna je, vidjevši to, pobjegla do kapije po kojoj je počela da lupa iz sve snage. Sloba je za to vreme vikao i lomio po pabu, a bilo je očigledno da ga je do ovoga dovela enormna količina alkohola u krvi.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.