x

malo ko zna

On je bio njena tiha patnja: Vesna Zmijanac je bila ludo zaljubljena u ovog pjevača!

Pjevačica rijetko priča o svom ljubavnom životu, a malo je onih koji znaju da je jedan pjevač bio njena tiha patnja.

Pjevačica Vesna Zmijanac važi za jednu od najvećih zvijezda jugoslovenske muzike, a danas živi neki drugačijim životom. Iako je toliko dugo na estradi, još uvijek mogu da nas iznenade neke činjenice o njenom životu, a jedna od njih je da je jedan Vesnin kolega bio njena velika ljubav.


Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja otkriva tajnu ljubav Vesne Zmijanac, a iako rijetko govori o emotivnim partnerima, ona je svojevremeno otkrila da je bila ludo zaljubljena u Halida Muslimovića.


– Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pjesma namijenjena meni, nakon čega sam donijela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Poslije toga sam Halidu posvetila pjesmu “Nevjera moja bio si ti” – ispričala je tada.


Priča se da je emotivnoj sreći ovog para presudila pjevačeva zaljubljenost u koleginicu Zlatu Petrović, zbog čega je Vesna riješila da ga ostavi i krene dalje.

Kasnije, Halid je oženio bosansku pjevačicu Adelisu Hodžić, dok je Vesna bila u braku sa Dragoljubom Aranđelovićem Kemišom, sadašnjim suprugom Zorice Brunclik.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.