x

slatko od snova

ON JE JEDINI LJUBIO DRAGANU PRIJE TONIJA!

Dragana Mirković ljubila se sa Nebojšom Bakočevićem sada već davne 1992. godine u njenom muzičkom filmu "Slatko od snova". Ovaj glumac je krajem osamdesetih i početkom devedesetih važio za najpoželjnijeg muškarca, a ona je bila najpopularnija pjevačica tog vremena, pa su scene gdje se njih dvoje ljube bile prava ekskluziva u to doba.

Spojio ih je tadašnji menadžerski mag i vlasnik ondašnje najjače izdavačke kuće ZAM Raka Đokić, čija je ideja bila da od nje napravi multimedijalnu zvijezdu.

Iako je Dragana kroz svoju karijeru od samog početka pa do danas bila smjerna i nikada nismo mogli da je vidimo razgolićenu, provokativnu ili u zagrljaju nekog muškarca, scene gdje se ona i Bakočević ljube bila su pravi presedan kada je ona u pitanju.

- Film je režirao Srđan Dragojević, a Draganino filmsko ostvarenje ostaće upamćeno upravo po ovim scenama poljubaca. "Hvala ti za divno veče", rekla je Dragana glumcu za kojim su ludjele žene širom regiona u to vrijeme, a onda je pao i poljubac, jedan od dva, koliko ih je bilo u filmu. Drugi poljubac desio se na kraju filma. Cijela javnost prije 22 godine brujala je o ovim poljupcima, pa se nerijetko moglo čuti da su Nebojša i Dragana u tajnoj vezi. Ali, njih dvoje su uvijek bili samo prijatelji - kaže naš izvor.

Inače, u ovom filmu Gaga i Nebojša su izgledali prilično opušteno i nije se moglo primijetiti da je jednom od njih dvoje bilo neprijatno što moraju da se poljube.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.