x

On je kukavica, njegov mozak je vodila mama, a sada Luna: Kija nikad žešće osula paljbu po Slobi! (VIDEO)

Kristina Kockar u društvu Nadežde Biljić komentarisala je Slobodana Radanovića. Kija je supruga pjevača koju ju je ostavio pred kamerama "Zadruge" sa blogerkom Lunom Đogani, a Nadežda je Slobina prijateljica sa kojom se žestoko posvađao u najgledanijem rijaliti programu.

- Jako je ružno, jer udara na ljude na koje nije trebalo da udari! Između ostalih i na mene! Nekako sam stekla utisak da njega Zrenjanin nije volio ranije. On i ja se poznajemo, ali ja ovo ne poznajem. Prosto ne mogu da shvatim da ispada da je ona manipulisala, da ona vodi njegov mozak, a nije tako - govorila je Nadežda.

Kija se ubacila komentarom da je Slobina majka Draginja Radanović njemu dala blagoslov da prevari svoju ženu i da se razvede od nje.

- Alo, dijete, 21 godinu, isto čeka sve da joj mama kaže. Oboje čekaju! Našli su se! Ja nisam čekala da mi mama kaže kada sam imala deset godina - rekla je Kija i dodala:

- Žena, ja sam to rekla, bilo koja pored njega žena, vodi njegov mozak. Prvo mama, pa ja, pa sada ona (Luna). I onda dođe do ovakve stvari, neke stvari su slične. Ne može da se dođe do rješenja, ako se kupi, kupi, kupi sa njegove strane i onda dođe i j*be mi kevu u rijalitiju, zabije mi nož i povrijedi me! To je on! On je kukavica! Umjesto njega, ja se svađam sa Anabelom! Dajem ruku da to nije uradio, a on ćuti kao pi*ka - pričala je Kristina.


(Pink.rs)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.