x

On je sve vrijeme sa kćerkom, fali mi, ali čujemo se: Maja očajna zbog Janjuša, a on uhvaćen u laži!

Dramatičan odnos oca i kćerke koji je milionski auditorijum imao priliku da prati i u supefinalnoj noći ''Zadruge 3'' nastavio se, a kako se čini, situacija je sve zategnutija. Maja se sada oglasila za Pink.rs i otkrila sve detalje svog trenutnog odnosa sa Janjušem, a on je uhvaćen u još jednoj laži, budući da je juče izjavio da se ne čuje ni sa kim, pa ni sa Marinkovićevom.

- Janjuš i ja rješavamo taj naš odnos, još ne znam tačno na čemu smo, čujemo se, sve funkcioniše okej, ali je on sve vrijeme sa Krunom. Nije baš onako kako sam ja očekivala. On sada nema nikakve veze sa Enom, neće se pomiriti, imaju kontakt samo zbog Krune. On će da iznajmi stan u kom će da živi sam. Više ja znam šta hoću nego on. Još se sumiruju utisci, ali ja stojim iza svojih postupaka - rekla je Maja i dodala da joj bivši cimer iz Bijele kuće i te kako nedostaje.


- Naravno da mi fali. Razumijem ja njega i njegove obaveze, ali voljela bih da vidim kako će to da funkcioniše. Mislim da na njega trenutno utiču mišljenja drugih ljudi. Njemu je sada dijete na prvom mjestu, što je i normalno, mislim da treba muški da stane iza svega - rekla je bivša zadrugarka za Pink.rs i otkrila da u potpunosti razumije svog oca, koji je bijesan zbog cijele situacije.


- Mnogo je ljut, ima puno pravo da se tako ophodi. Nije nikako za tu našu priči, ne vidi nas zajedno. Jeste protiv toga, ali ja pokušavam da balansiram. Gledam da još nemaju nikakvu komunikaciju. Možda se vremenom slegne situacija i sve bude kako treba. Prvo treba Janjuš i ja da riješimo neke stvari, on to muški treba da prihvati. Ja razumijem sve, ali nismo mi od juče zajedno. Još ne znam na čemu smo, čujemo se, pa ćemo vidjeti šta će se dalje dešavati - istakla je Maja  još jednom da je u kontaktu sa Janjušem, a kako kaže neće joj biti problem ni da se približi njegovoj kćerki Kruni, ukoliko nastave emotivnu vezu.


- Normalno. Neka sve ide svojim tokom, pa ako budemo zajedno, to je normalno, Mislim, za to treba vremena, ali vidjećemo - rekla je bivša zadrugarka i otkrila da li ju je možda kontaktirala Janjuševa supruga Ena, ili neko od članova porodice Janjušević.

- Za sada me niko od Janjuševe porodice nije kontaktirao. Ni Ena - istakla je Maja za Pink.rs.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.