x

OGLASILA SE

On nije beskućnik, ni mučenik: Karađorđe moli da mu se pošalju stvari, a Aleksandra je sada otkrila zbog čega neće da mu pomogne!

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe trenutno se nalazi u rijalitiju "Parovi", gdje je u jednom momentu pokrenuta tema da mu porodica ne šalje garderobu.

Tim povodom se oglasila i Aleksandra, te je na svom Instagramu napisala da ona nema ključ od njegove kuće kako bi mogla da mu pošalje stvari. Ona je navela da se uvijek sve svede na nju, pa da ovog puta neće to dozvoliti.


"Zamolila bih se koji mi se obraćaju u vezi slanja stvari mom ocu - da prestanu to da rade... Niti sam dužna - niti ću ikom išta poslati sem tužbi. To se na njega ne odnosi naravno. Ja znam koliko mu pomažem i koliko sam mu pomagala sve ovo vrijeme, a to zna i on - svi znaju da na kraju sve padne na moju grbaču, a da sam ja sažaljive prirode i uvijek opraštam. Ali ovaj put smo moje dvoje djece i ja na prvom mjestu... On čovjek nije niti beskućnik, niti je mučenik - produkcija ima kontakt sa ljudima koje je ovlastio i kojima je ostavio ključ od kuće, pa nek otvore ormare, spakuju i pošalju mu", poručila je ona. 


Inače, Karađorđe je javno zamolio da mu se operu stvari i pošalju, ali to navodno još niko nije učinio.

"Meni ništa ne treba. Nisam tražio da mi bilo šta kupe. Jedino što sam tražio je da odnesu moje stvari na hemijsko čišćenje i da mi ih donesu ovdje. Moje košulje i odijela, i to iz moje kuće. Ništa da kupe, samo da dostave ovdje", rekao je Karađorđe.

.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.