x

ISPUNJAVA MRKINU ŽELJU

On se preselio u penthaus na Vračaru: Ne odvaja se od Ane Bekute, najveća joj je podrška u teškim trenucima!

Pjevačica Ana Bekuta neutješna je nakon smrti njenog partnera Milutina Mrkonjića, a najveća podrška joj je porodica.

Njeni unuci Branko i Sonja ne odvajaju se od pjevačice, a unuk se čak i preselio kod babe.

- Branko je veoma vezan za babu, ali je isto tako bio vezan i za Mrku koji ga je zvao svojim unukom i oslovljavao ga sa Bane. Budući da je on najviše vremena i prije provodio s Anom i njenim partnerom, logično je bilo da će njega Mrkina smrt najviše i pogoditi - rekao je izvor za Alo.


- Kada je Mrka završio u bolnici, a posebno od kada mu se stanje pogoršalo, Branko je spakovao svoje kofere i prešao u stan u kojem su donedavno živjeli pjevačica i političar. To nije učinio samo da bi je tješio u teškim momentima kroz koje je prolazila i kroz koje i dalje prolazi, već da bi mogao lakše da obavlja privatne i poslovne Anine obaveze, ali i da je vozi u bolnicu, na groblje… – dodao je izvor.


Kako se navodi, jedina Mrkina želja i molba Aninim unucima pred smrt bila je da babu ne ostavljaju samu i da na nju paze do kraja njenog života. Svakako bi to učinili i bez amaneta koji im je ostavio, ali je s obećanjem koji su mu dali njihova odgovornost još veća.


- Milutin je kupio automobile i Sonji i Branku da bi u svakom trenutku jedno od njih dvoje mogli negdje da je odvezu, dovezu… i da joj se nađu. Ali ne samo to, bitnije mu je bilo da nikud ne ide sama i da u svakom trenutku, kada njega više ne bude, zna da ona nije sama i da je pored nje neko njen. U njene unuke je imao najviše povjerenja jer je znao da su oni ujedno i dvoje ljudi koji je, pored sina Igora, najviše vole - završio je izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.