x

razdvojila ih smrt

On unosi nered, voli izlaske, ja sam čuvar ognjišta: Pišekova je ovako živjela sa Vidojem prije nego što ih njegova smrt razdvojila!

Srpski historičar umjetnosti Vidoje Ristović umro je u 44. godini. Suprug voditeljke Nikoline Pišek se u trenutku smrti nalazio u salonu za masažu, dok je ona prethodnih godina često pričala o njemu i njihovom odnosu, te porodičnom domu.

- Vidoje ima povjerenja u mene i što se tiče uređenja može mi davati prijedloge, ali nema pravo uticati na situacije. Ja sam vrlo praktična i prostor mora biti funkcionalan, a onda estetika prolazi iz funkcije što je njemu potpuno strano. Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli unositi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije, koje ja moram kontrolisati da ne nastane potpuna anarhija - kazala je Nikolina Pišek za hrvatsku "Gloriju", dok je o vjenčanju pričala na zanimljiv način.


- Nisam nikad poput većine djevojaka ili žena maštala zamišljajući svoje vjenčanje. Iskreno, brak mi nikad nije bio na pameti. Nisam bila opterećena njime, postigla sam sve što sam željela, pa sam se tako ostvarila i u majčinstvu. Pomalo sam se čak osjećala krivom što nikad nisam zamišljala svoje vjenčanje. Znala sam samo to da nikad ne bih mogla ući u brak s muškarcem od kojeg sam dominantnija. Tako o braku nisam ni razmišljala, sve do trenutka dok nisam upoznala Vidoja. Jer ovo što imam sa njim emotivnije je i jače od bilo čega prije. Tek sad mogu reći da proživljavam ljubav u punom smislu te riječi. Šta kod njega najviše cijenim? To što je pravi, autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji - ispričala je Nikolina 2013. za "Jutarnji list".

.

.

.

.

.

.


Izvor: Jutarnji.hr/Gloria.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.