x

ONA JE MRTVA ZA MENE: Lepa Brena izbacila Vesnu Zmijanac iz Zvezda Granda!

Vesna Zmijanac bijesna je na Lepu Brenu jer je ubijeđena da je ona uticala na Sašu Popovića da joj otkaže učešće u „Zvezdama Granda“, gdje je trebalo da bude tajni član žirija.

Izvori bliski Zmijančevoj ispričali su nam da je ona još prije mjesec dana dobila poziv od direktora „Granda“ da učestvuje u najgledanijem muzičkom takmičenju i da je pristala, ali da je njena koleginica sve to stopirala. Od tada Vesna svima priča kako se još više razoračala u Brenu i da je ovim potvrdila da joj je smrtni neprijatelj.

 

Upao Ivan Milinković

 

- Vesni je bilo čudno što je Popović zove jer su u posljednje vrijeme imali razmirice, ali je poziv rado prihvatila. Taman kad se ponadala da je sve to zaboravljeno, direktor „Granda“ joj je poslao poruku u kojoj ju je obavijestio da se snimanje emisije otkazuje i da će joj javiti kada će biti zakazano. Međutim, Vesna je predosjetila da nešto nije u redu, pa se raspitala kod svojih prijatelja u „Grandu“ i saznala da je Popović umjesto nje zvao Ivana Milinkovića iz Legendi. Njoj je to bilo dovoljno da zaključi da je Brena uticala na Sašu da joj otkaže snimanje - kaže naš izvor blizak pjevačici.

 

Odbila Pink

 

Od tog trenutka Zmijančeva se ne smiruje. Zvala je mnoge kolege i žalila se da joj Brena namiješta razne smicalice i da je tako radila tokom cijele njene karijere.

 

- Nema kome se nije jadala. Meni je rekla da je Brena mrzi iz dna duše, da hoće da je sahrani i uništi, da se godinama unazad pretvarala da su prijateljice, a da je u stvari nikada nije voljela. Rekla mi je da ni mrtva više neće okrenuti njen broj poslije svega što joj je uradila. Vesni je sada krivo što nije prihvatila poziv da bude u žiriju „Pinkovih zvezda“, koji je odbila da se Saša i Brena ne bi ljutili na nju - završava naš izvor.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vesnom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive, dok je Brenin telefon bio nedostupan.

 

Zmijančeva odavno ljuta

ZAMJERILA BRENI ŠTO JOJ NIJE ČESTITALA ROĐENJE UNUKE

 

Kako je magazin Stars objavio krajem oktobra prošle godine, Vesna Zmijanac je i tada bila bijesna na Lepu Brenu zbog toga što je nije pozvala da joj čestita rođenje unuke Ree.

 

- Brena je mrtva za mene! Ajde što me prozivala dok sam bila na „Farmi“, ali da mi ne čestita rođenje unuče?! Nikad neću progovoriti s njom. Sram je bilo, bre! Šta ona ima protiv mene?! Ovo mi je dokaz da me nikad nije podnosila, samo se pretvarala u javnosti. Sad su mi jasne sve te njene izjave koje je davala s vremena na vrijeme, a u kojima bi me dobro potkačila - rekla je tada Vesna prijateljima.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.