x

Ona se hvali onim što bi druge prećutale: Šuška se da je Ava Karabatić kriva za razvod Anđelke Prpić, a sad se i ona oglasila...

Nakon vijesti da se glumica Anđelka Prpić i njen suprug Dario razvode nakon devet godina braka, u medijima su se posljednjih dana pojavili i navodi da je za to kriva starleta Ava Karabatić, koja se sada tim povodom i oglasila.

Naime, šuška se da je Ava Karabatić navodno jedan od razloga koji su doveli do kraha braka Anđelke i Darija, i da je, navodno, starleta sa beogradskim ugostiteljem imala aferu.

- Jeste, istina je. To je bilo dok sam ja bila u vezi, tačnije 2017. godine - kazala je ovim povodom kratko Ava Karabatić za "Blic".


Ni Anđelka ni Dario za sada se nisu oglašavali ovim povodom, a postavlja se pitanje da li starleta govori istinu.

Kako saznajemo, Ava Karabatić je tokom prethodnih godina bila čest gost restorana u centru Beograda čiji je suvlasnik Dario Prpić. Budući da je stanovala preko puta spomenutog objekta, gotovo svakog dana je posjećivala ovaj restoran.

Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su bili devet godina i imaju sina Jakšu.


Kako je "Blic" već pisao, glumica i ugostitelj odlučili su da nasljednik bude sedam dana kod nje, sedam kod njega. Ona je nastavila da živi u nekretnini koju su zajedno kupili i htjeli da izdaju, a on je ostao u stanu na Zvezdari. Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su bili devet godina i imaju sina Jakšu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.