x

Ona ti bila sve, a sad je njegova: Ovo je pjesma koja osvaja dijasporu!

Kada se izgubi voljena osoba, mnogi se prvo požale svom prijatelju i spas traže u čaši. O tome nam govori i duetska pjesma ``Ona ti bila sve`` Dražena Opačaka  i MC Zlaje. Da je ova numera osvojila publiku, dokazano je na nedavno održanoj Posavskoj večeri u  Ludwigshafenu, kada je Dražen Opačak nastupao sa Kristinom Ivanović. Sala je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a Dražen je oduševiooko 500 gostiju, koji su sjajno reagovali na ovaj hit, a sve je zabilježila Posavska TV iz Brčkog.

Dražen Opačak je na nedavno održanomj Posavskoj večeri u  Ludwigshafenu priredio mega feštu za oko 500 gostiju, koliko je kapacitet sale. Da je bilo odlično veselje i noć za pamćenje govori i podatak da osmijeh sa lica gostiju nije silazio nijednog momenta. Prisutni su stalno bili na nogama, a publika je izrazito pozitivno reagovala na Draženov prvi singl ``Ona ti bila sve``. 

 

Inače, duetska pjesma ``Ona ti bila sve`` Dražena Opačaka  i MC Zlaje je pravi ``bratski`` hit, pa ne čudi što je postala himna mnogih drugara.  Specifičnost ove pjesme je u tome da oba pjevača odlično pjevaju na našem jeziku, iako su oba rođena i odrasla u Njemačkoj.

 

Dražen priprema i dvije nove pjesme: ``Ti se za mene ne boriš`` koju radi upravo producent MC Zlaja i singl ``Bolje mi ide bez tebe``. Vjerujemo u uspjeh Draženovih novih pjesama, a do tada uživajte u njegovom prvom singlu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.